Férfi labdarúgócsapatunk kedden 20 órakor folytatja nemzetközi szereplését, az 1-1-re végződő idegenbeli mérkőzés után a visszavágón horvát bajnok Dinamo Zágráb együttesét fogadja a Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában.

Érdemes tudni, hogy a vendégszurkolók a Könyves Kálmán körúttal párhuzamos Fék utcában gyülekeznek, majd fél hétkor rendőri kísérettel indulnak el a vendégszektorba a Gyáli út – Albert Flórián utca útvonalon.

Szurkolóink a bajnoki mérkőzésekhez hasonlóan – korlátozott számban – szerdán is igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. A parkoló 17.30-kor nyit.

Aki a másik irányból, az Üllői út felől érkezik a Könyves Kálmán körúton, az a Lurdy Háznál tud visszafordulni. A Lurdy Ház tövében található Shell kút előtt kell – az ábrán láthatóan – jobbra lefordulni a Könyves Kálmánról, majd a kút háta mögött elhaladni a Lurdy Házig, ott jobbra, majd kétszer balra fordulva rákanyarodni a Mester utcára, amelyről nagy ívben balra fordulva ismét a Könyves Kálmán körúton találják magukat szurkolóink.

A tájékozódást táblákkal igyekszünk segíteni a parkoló környékén, illetve a fentebb csatolt ábrával segítünk eligazodni. A parkolót 500 forintért lehet igénybe venni.

(fradi.hu)