A magyar bajnok szerencsésen és ügyesen ért el kedvező eredményt, de Nenad Bjelica nem lát problémát a döntetlenben, aki szerint nem halt meg senki.

Nem mondanám, hogy ez előny a számukra. Mi győzni megyünk Budapestre. Erre a visszavágóra különösen könnyű lesz a felkészülés. Elmegyünk és megverjük őket, ez az egy dolog, amire készülünk.” – mondta Bjelica a mérkőzés után, majd hozzátette:

A magyaroknak a gólon kívül nem voltak helyzeteik, nem veszélyeztettek minket. Sokkal jobbak voltunk náluk, közel voltunk hozzá, hogy még 2-3 gólt szerezzünk. A mérkőzés előtt azt mondtam, hogy olyan eredményt szeretnék, amely reményt ad a visszavágóra, ez az 1:1 pedig biztosan ad.

Bjelica egy adag optimizmussal fejezte be az értékelést.

Úgy mentünk bele a mérkőzésbe, ahogy kellett, de túlságosan megengedtük nekik, hogy birtokolják a labdát. Nagyon jól játszanak nyomás alatt. A mi térfelünkön az első félidőben tíz percig, a második félidőben pedig az első 10-15 percben volt a labda, így hát nem róhatok fel semmit a fiaimnak, egy kicsivel több szerencse hiányzott. Ez az amink ma nem volt sajnos. Miért vagytok szomorúak? Nem halt meg senki. Biztos vagyok benne, hogy győzni fogunk Magyarországon.” -fejezte mondandóját a Kékek stratégája.

(a fordítást köszönjük Lackó560-nak!)