Dénes elmondta azt is, hogy most már mindenki a Dinamo elleni párharcra fókuszál.

Készült a máltai rúgókból?
Persze, készültünk, de pont az eltiltott középhátvéd, Steve Borg rúgott legtöbbször tizenegyest, mindenki más csak pár alkalommal.

Ennek ellenére megint érezte az irányt.
Igen, sejtettem, hogy mi következik majd, de nem volt esélyem hárítani. Jó lett volna megint tizenegyest védeni, sajnos nem sikerült, de szerintem így sem forgott veszélyben a továbbjutásunk.

Egygólos hátrányban milyen volt a hangulat a félidőben?
Szergej Rebrov a félidő második felére hívta fel a figyelmünket, főleg arra, hogy akkor jobban ment a játék. Kérte, hogy ezt erőltessük a második félidőben is, és ne foglalkozzunk az eredménnyel. A második félidő már jobban nézett ki, szinte végig kontrolláltuk a játékot. Néha kicsit olyan érzésem volt, mintha minden összeesküdött volna ellenünk. Nem tudtunk gólt lőni, miközben volt kapufánk, meg nem adott gólunk. Vártuk az idegenbeli gólt, ami eldönti ezt a párharcot. Most már mindenki a következő meccsre gondol, nagyon jó csapattal fogunk találkozni, mindenkinek nagyon komolyan oda kell majd tennie magát, de már megmutattuk, hogy magasabban jegyzett csapat ellen is tudunk jól játszani. Van hat napunk arra, hogy jól felkészüljünk, és jó eredményt érjünk el idegenben.

Origo