A mai utazás rövid videós összefoglalóját is megnézhetitek.

Szélsőnkkel, Tokmac Nguennel már Máltán beszélgettünk.

Remekül érzem magam, kicsit fáradt vagyok, de minden rendben. Nehéz meccsre számítok, különösen, hogy egy gólt szereztek, ezért mindent megtesznek majd, hogy ledolgozzák a hátrányukat. Mindenre fel kell készülnünk! A legfontosabb, hogy továbbjussunk holnap, ehhez pedig nagyon koncentráltnak kell lennünk – mondta Tokmac.

A hotelbe érkezést követően vezetőedzőnk, Sergei Rebrov külön is elbeszélgetett Tokmac-kal, kíváncsiak voltunk, miről egyeztettek.

Semmi különösről, titkosról nem beszélgettünk, csak arra volt kíváncsi, milyen állapotban vagyok, illetve egy kicsit beszélgettünk a holnapi meccsről is. Nagyon szeretnék gólt szerezni, már az első meccsen is megvolt rá a lehetőségem, rossz érzés, hogy akkor nem jött össze. Úgy érzem, egyre jobban összeszokunk a támadósorban Skvarkával és Zubkovval, akinek igyekszem minél több területet teremteni, mert nagyon gyors és okos játékos, aki nagy veszélyt jelent az ellenfélre. Az lenne a legjobb, ha a gólom mellett még egy gólpasszt is adhatnék neki!

Fradi.hu