Blazic szerint még agresszívebbek lesznek a Valletta játékosai, mint a budapesti odavágón.

Mindig mondom a játékosaimnak, hogy ez a Bajnokok Ligája, egy ország legjobb csapatával játszunk, senki ellen sem mehetünk biztosra. Egyelőre a párharc felén vagyunk csak túl, ugyanúgy kell koncentrálnunk a második részben is. A kétgólos előnyünk semmit sem jelent, ugyanúgy oda kell figyelnünk a visszavágón. A Valletta agresszív csapat, de az meglepett, hogy az első meccsen nem voltak annyira azok, mint amennyire számítottam volna. A kezdőcsapat? Nagyjából már megvan a fejemben, de nem árulhatok el túl sokat, mert akkor megkönnyíteném az ellenfelünk feladatát. Sajnálom a kapott gólt, de mindegy, hogy boldog vagyok, vagy sem, a lényeg, hogy a saját futballunkat játsszuk, és jobban koncentráljunk védekezésben – mondta Szerhij Rebrov.

Vezetőedzőnket a műfűves talajjal kapcsolatban is kérdezték, ezzel kapcsolatban azt mondta, nem változtat sokat a taktikánkon, csak apró finomhangolásokra lesz szükség. A sajtótájékoztatón a játékosok közül ezúttal Miha Blazic vett részt.

Láttuk az első mérkőzésen, hogy kemény játékosok alkotják ellenfelünket. Nehéz meccs volt, agresszíven futballoztak, holnap még inkább erre számítok, ezért felkészültnek kell lennünk. Nem lesz könnyű a feladatunk, de ez a munkánk, meg kell oldanunk a továbbjutást, mindegy, hogy milyen talajon játszunk – zárta gondolatait Blazic.

Fradi.hu