Szlovák játékosunk azt is elárulta mivel lepte meg őt Rebrov.

– Mit jelent számodra, hogy a Ludogorec elleni második mérkőzésen megszerezted az első gólodat a Ferencváros mezében?

– Nagyon örülök, hogy máris sikerült betalálnom, de őszintén mondom, hogy számomra nem a gólom a legfontosabb. A lényeg, hogy továbbjutottunk. Boldog vagyok, hiszen ezzel elértük a kitűzött célt, azaz sikerrel kezdtünk a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

– Mit gondolsz, mi volt a sikerünk titka?

– Még most is óriási dolognak tartom, hogy le tudtuk győzni a Ludogorecet, amely egy nagyon erős csapat, elég talán csak azt kiemelnem, hogy rendre a csoportkörig jut a Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában. Úgy érzem, csapatként nagyon erősek vagyunk, a csapategység és a sok munka sikerre vezetett.

– Ellentétben a Ludogorec elleni párharccal, a Valletta ellen már a Ferencváros kiemelt, előzetesen mellettünk szólnak az esélyek. Hogy érzed, könnyebb feladat vár a csapatra?

– Nem szabad leírni az ellenfelet, hiszen a BL-ben és az EL-ben is láthattuk, hogy nem mindig az esélyesebbnek vélt csapat jut tovább. Nem szabad lebecsülnünk senkit, éppen azért számítok nehéz meccsre a Valletta ellen, mert az esélyek mellettünk szólnak. Ugyanúgy fel fogunk készülni az ellenfélből, mint a Ludogorec elleni mérkőzések előtt.

– Mindkét eddigi selejtezőt végigjátszottad – ilyen bemutatkozásra számítottál?

– Szlovák újságírók is kérdeztek erről, nekik is azt feleltem, hogy már annak is örültem, hogy bekerültem a meccskeretbe, arra nem is számítottam, hogy rögtön kezdő leszek, ráadásul mindkétszer. Nagyon örülök, hogy így alakult, azért dolgozom minden egyes edzésen, hogy ez a jövőben is így legyen.

– A Valletta ellen is a Groupama Arénában kezdjük a párharcot. Elsőre hogy tetszett a stadionunk hangulata?

Óriási élmény volt a Groupama Arénában pályára lépni, ilyen nagyszerű közönség előtt még nem játszottam. Ha visszagondolok a stadion atmoszférájára, még most is kiráz a hideg… Hasonlóan sportszerű, fanatikus szurkolásra számítok a Valletta ellen is, szükségünk van a szurkolóink támogatására.

forrás: fradi.hu