Az újabb gólt jegyző Toki mellett Haratin, Lovrencsics és Priskin értékelt Razgradban a lefújás után.

Igor Haratin

Nagyon jól jött a beadás Zubkovtól, szerencsére már nem volt nehéz dolgom. A gól után jobban is kezdtünk játszani. Az első percekben is volt egy nagy helyzetem, abból is gólt kellett volna szereznem, de sikerült ezt kiverni a fejemből, és a játékra tudtam koncentrálni. Ha gólt szerzek, általában szögletek vagy szabadrúgások után teszem. Legutóbb a Vidi ellen találtam a kapuba. Alaposan elfáradtam. Sok volt a párharc, és végig észnél kellett lenni, hiszen a Ludogorec futballistái bármikor képesek váratlant húzni. Az öltözőben nagy volt az öröm, de pezsgőt azért nem bontottunk. Ez csupán az első lépcsőfok volt, most a következő feladatra kell koncentrálnunk. Az álmunk a Bajnokok Ligája-szereplés, ez pedig csak az első lépés volt efelé.

Lovrencsics Gergő

Többször is videóztunk az ellenfélről. Az első meccs előtt is, de utána könnyebb volt felkészülni belőlük, volt saját tapasztalatunk. Tudtuk, ki jöhet szembe velünk. Az én posztomon mondjuk Tchibota teljesen másképp játszott, mint az első meccsen, ezúttal sokkal veszélyesebb volt. Őszintén megmondom, nagyon kemény meccs volt. Nem estek nekünk annyira, mint gondoltuk, de kettő nullnál magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, s beszorultunk a kapu elé. A tizenegyes határeset volt, kicsit hozzáértem, az ellenfél rutinosan elesett. Szerencsére Dini kivédte. A második félidőben mi szereztünk először gólt, úgy éreztem, ezzel feladta a Ludogorec. Érződött, hogy mi nyerni jöttünk ide, nem akartunk beállni védekezni. Láttam a szemekben a csillogást. Idegenben sikerült három gólt rúgnunk, ami a csapat erősségét mutatja. Nincs könnyű vagy könnyebb ellenfél, a Bajnokok Ligájában meg kell szenvedni a továbbjutásért. Ugyanúgy kell készülnünk, mint a Ludogorec ellen.

Priskin Tamás

Nehéz meccsre számítottam, de szerencsére sikerült korán gólt szereznünk, ez rendkívül fontos volt a meccs szempontjából. A kulcspillanat viszont az volt, amikor Dénes kivédte a 11-est, onnantól végig mi irányítottuk a találkozót. A második félidő elején nekünk rohantak, de nagyon jókor szereztük a harmadik találatot. Mindenki hatalmasat küzdött, egymásért harcoltunk, ez is kellett a győzelemhez.

Tokmac Nguen

A védekezés volt a továbbjutás kulcsa. Még akkor is, ha három gólt lőttünk idegenben. A Ludogorec támadóit nem egyszerű feltartóztatni, le a kalappal a csapat előtt. A bolgár bajnok a találkozó egyes periódusaiban nagyon jött ránk, észnél kellett lenni minden pillanatban. Fel voltunk rá készülve, hogy többet kell majd védekeznünk, mint a hazai meccsen, de pontosan tudtuk azt is, hogy gólt kell majd szereznünk. Ez volt a terv. A gólomnál át akartam rúgni a labdát a túloldalra, de egy védő beleért, a kapus pedig így nem tudott védeni. Ez a gól is a lehető legjobbkor született, nehéz helyzetbe kerültek annak ellenére, hogy még egyszer mondom, remek csapatról beszélünk. El kell ismernem, némi időre volt szükségem, míg megszoktam Magyarországot, az itteni életet. Most vagyok olyan formában, amit magamtól is elvárok. Jól érzem magam a bőrömben. A mostani továbbjutás nem akármilyen siker, hiszen a Ludogorec nagyon jó csapat, remekül járatta a labdát.

Bővebben: NSO, Origo