A junior női kézilabda válogatott kedden Norvégiával, szerdán pedig Romániával mérkőzik meg az EB középdöntőjében.

Női kézilabda, junior EB, csoportkör

Magyarország 27-18 (15-7) Montenegró
Fradista gólok: Tóth 4, Bánfai 2

Beszámoló: Fradi.hu, MKSZ
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Tóth Nikolett

Az első pár percet leszámítva jobbak voltunk Montenegrónál. Igazi csapatként játszottunk, amikor gödörbe kerültünk, mindig jött valaki, aki az egész csapatot felemelte. Elképesztő volt ezt átélni. Nagyon hálásak vagyunk a szurkolóknak, ők adták azt az extrát, amire szükségünk volt. Remélem hasonló lesz a folytatás is, most már a holnapi, Ausztria elleni meccsre koncentrálunk.

Ausztria 31-39 (15-21) Magyarország
Fradista gólok: Bánfai 4, Tóth 2

Beszámoló: Fradi.hu, MKSZ
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Golovin Vlagyimir

A védekezésünk nem volt jó, emiatt a megfelelő kapusteljesítmény is hiányzott, nem játszottunk jól, ráadásul támadásban a 39 gól ellenére is lehettünk volna még eredményesebbek. A folytatásban a spanyolok ellen előre kell lépnünk, hiszen nyitott védekezéssel találkozunk majd, de a vasárnapi meccs előtt jól jön egy pihenőnap, hogy javítsunk.

Magyarország 33-23 (18-11) Spanyolország
Fradista gólok: Tóth 5, Bánfai 2

Beszámoló: Fradi.hu, MKSZ
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Tóth Nikolett

A születésnapom után egy nappal el sem tudtam volna képzelni ennél jobb mérkőzést. Nagyszerű volt egy ilyen hálás közönség előtt játszani, köszönjük a támogatást. A középdöntőben még intenzívebb mérkőzések várnak ránk, úgyhogy a holnapi napot azzal töltjük, hogy felkészüljünk Norvégia és Románia ellen.