Nyíl azt is elmondta hogyan sikerült annak idején legyőzniük a jóval esélyesebb Levszkit és mi lehet ma a győztes taktika.

Esélytelenül mentünk ki Szófiába az első meccsre, teljesen leírt minket a bolgár sajtó, eszükbe sem jutott, hogy kieshetnek. A Levszki akkoriban kellemetlen csapatnak számított, tudtuk róluk, hogy kemények, agresszívek, és olykor provokálják az ellenfelet. A meccs előtt azt kértem a játékosoktól, hogy bármennyire durvák a bolgárok, rugdossák vagy megütik őket, ne reagáljanak, mert csak energiát veszítenek. Beteljesült a jóslatom, de Lipcsei Petiék semmire sem reagáltak, és ezzel teljesen kiborították a szófiaiakat. Remek futballt mutattunk be. Ha belementünk volna egy adok-kapokba, akkor biztosan nem nyerünk. Aztán a visszavágón is sikerrel jártunk.

Pokol vár a Ludogorecre, hiszen a Fradi-szurkolók félelmetes hangulatot fognak teremteni. Ennek a lélektani előnyét ki kell használni az első 20 percben. Mindig benne volt a Fradi történelmében, hogy a közönség támogatásával letámadta az ellenfelet, és gyors gólt szerzett. Most is így kell, aztán türelmesen kivárni a következő találatot. Ezért én 2-0-ás győzelmet várok. Képesnek tartom a csapatot a továbbjutásra.

forrás: ripost.hu