Védőnket kérdezték az ausztriai edzőtáborban.

Miha Blazic

Még csak egy napja vagyunk itt, de mondhatom, minden adva van ahhoz, hogy megfelelően felkészüljünk az előttünk álló feladatokra. Remek körülmények vártak ránk, és a hangulattal sincs probléma. Mindenki keményen végzi az edzéseket, motiváltak vagyunk, az összes játékos szeretné bizonyítani Szergej Rebrov vezetőedzőnek, hogy a kezdőcsapatban a helye.

Nekünk is jobb, ha sok edzőmérkőzést játszunk, hiszen akkor mutatkozik meg, miben kell még fejlődnünk, melyek azok a hibák, amelyeket ki kell javítanunk. Így van ez jól! A monoton edzések időszakának vége, és szerencsére Szergej Rebrov is úgy tartja, minél több felkészülési találkozót kell játszanunk. Kíváncsi vagyok, milyen formát mutatunk a következő napokban, sokan jöttünk az edzőtáborba, alighanem mindenki megkapja a lehetőséget a bizonyításra.

Erős gárdát kaptunk ellenfélnek. Bárhogy is nézzük, a Ludogorec nemzetközi szinten rutinosabb együttes nálunk, az elmúlt években szinte mindig ott volt valamelyik európai kupasorozat csoportkörében. Nem véletlenül lett nyolcszor egymás után bolgár bajnok. A társakkal egyre többet beszélgetünk róluk, és az edzőtáborban immár a taktikai felkészítés is elkezdődött, egyre több elemzést nézünk meg a bolgár együttesről.

NS nyomán.