Eldől, hogy feljutunk-e az NBI-be vagy sem.

Férfi futsal, NBI – NBII osztályozó, 2. mérkőzés
Szigetszentmiklós, 19.30: Szigetszentmiklós – Ferencváros
TV: Futsal Hungary

Az első mérkőzésen: 5-3 az FTC javára.

Előzetesen a Fradi lehet a nyugodtabb, mivel kétgólos előnyt harcolt ki az első összecsapáson a Népligetben. Felipe Matos fiai remek első félidőt produkáltak, ahol már három góllal is vezettek, de a fordulás után feljavult a Szigetszentmiklós és akár fordíthatott is volna, de végül a hajrá ismét a népligeti alakulaté volt. Az odavágó alapján nehéz megítélni az esélyeket, mert a két félidő igen ellentétes volt. A kérdés, hogy a fővárosiak erővel hogyan fogják bírni, mert amíg hazai pályán nem jöttek ki a fáradság jelei, az ő akartuk érvényesült, ami gólokban is megmutatkozott. Amennyiben jobban beosztják az erejüket, és a helyzetkihasználásuk is jobb lesz, elérhetik céljukat.

Ami a Miklós mellett szólhat, az a hazai pálya előnye, ahol a Haffner legénység elég jól szerepelt a szezon során, illetve két gólt ledolgozni nem egy lehetetlen feladat, ráadásul a három idegenben szerzett találat is sokat érhet. Ami negatívum, hogy az első felvonásban kiállított Fülöp nem szerepelhet, ami érvágás a miklósiaknak.

Ami biztos, hogy izgalomban és feszültségben nem lesz hiány, mert mind a kettőből kijutott az első meccsen is, és ez most sem lesz másképp. Ami talán döntő lehet, hogy melyik csapat tud jobban alkalmazkodni a vészkapus játékhoz, hiszen az egyik félnek nagy valószínűség szerint majd kockáztatnia kell.

Futsal Hungary