Véglegessé vált Dani hazatérése.

Saját nevelésű játékosunk kétségkívül a mai magyar labdarúgás egyik legmeghatározóbb alakja. Eddigi pályafutását tekintve 392 mérkőzés alatt 143-szor talált a kapuba. Ezeken a számokon mindösszesen két csapat osztozik, a Ferencváros és klubunk, a PAKSI FC. A 25-szörös válogatott csatár egy igazi ikon, akinek a profi labdarúgó karrierje még 2006-ban, városunkból indult, majd hat évvel később az FTC-hez igazolt, ahonnan hét esztendőt követően tért haza. A hétfő reggel megkötött kontraktus három évre szól.

Örülök, hogy pont került az átigazolás végére. Ismert közegbe boldogan térek haza, és nagyon várom már, hogy megkezdjük a felkészülést. Szeretnék minél jobb eredményeket elérni a csapattal, valamint természetesen vannak egyéni céljaim is, de azokról most még nem szeretnék beszélni” – nyilatkozta honlapunknak régi-új gólvágónk a kötelező papírok aláírását követően.

Haraszti Zsolt ügyvezetőnk pedig így fogalmazott Böde Dániel hazatérését illetően: „Nagyon sokan vártuk már ezt a bejelentést, hiszen ez az igazolás klubunknak egy nagy eredmény. Egy olyan játékos érkezett vissza hozzánk még ereje teljében, aki nagyon sokat tud segíteni a PAKSI FC-nek. Nagy várakozással tekintek az elkövetkezendő évre.

Paks