Célegyenesben Nando távozása, már az átigazolási összegről is érkezett hír.

A csakfoci.hu információi szerint valóban nagyon komoly az érdeklődés a mexikói Santos Laguna részéről a Ferencváros uruguayi középpályása, Fernando Gorriarán iránt, aki magyar szinten kiemelkedő összegért, mintegy 700 millió forintért válthat klubot.

Korábban már beszámoltunk arról a mexikói sajtóhírről, mely szerint az élvonalban szereplő Santos Laguna uruguayi vezetőedzője, Guillermo Almada kiszemelte a Ferencvárosban játszó honfitársát, Fernando Gorriaránt, és az ügyben közel állhatnak a felek a megegyezéshez.

A csakfoci.hu információi szerint valóban jól haladnak az egyeztetések a felek között, a Ferencváros pedig magyar szinten kiemelkedő üzletet köthet Gorriarán eladásával: úgy tudjuk, a mexikói klub 700 millió forint körüli összeget fizethet a magyar bajnoknak a középpályásért, akit jókora haszonnal adhatnak el így a zöld-fehérek.

Gorriarán 2017 nyarán érkezett az uruguayi River Plate-től az NB I-be, és a 2017/18-as, valamint az előző szezonban is alapember volt a Ferencvárosnál.

Az ügyben megkerestük az FTC-t is, de a klubtól azt a választ kaptuk, hogy nem kommentálnak átigazolási sajtóhíreket, amennyiben bármilyen hivatalos döntés születik, azt a saját felületeiken kommunikálják majd.

forrás: csakfoci.hu