Egy marokkói középcsapatból érkezhet az ott gólerősnek bizonyuló csatár.

A csakfoci.hu külföldről származó információi szerint a Bajnokok Ligája-selejtezőjére készülő Ferencváros kinézte magának a marokkói élvonalbeli Renaissance de Berkane gólerős támadóját. Kodjo Fo Doh Laba ingyen érkezhet a zöld-fehérekhez.

Információink szerint a Fradi a marokkói első osztály előző idényében negyedik helyen végző RS Berkane togói támadóját, Kodjo Fo Doh Laba-t nézte ki magának. Értesüléseink szerint a zöld-fehérek már fel is vették a kapcsolatot az afrikai labdarúgó képviselőivel, azonban egyelőre nem tudtak megállapodni a szerződés részleteiben.

A 27 éves, 16-szoros togói válogatott csatár az előző idényben 18 tétmeccsen játszott a bajnokságban, 18 gólt szerzett, és egy gólpasszt jegyzett. Szerződése június 30-án lejár, így ingyen igazolható játékosként távozhat.

Kodjo Fo Doh Laba pályafutását hazájában, a togói Anges FC-ben kezdte, majd a gaboni US Bitam felé vezetett az útja: 50 mérkőzésen 22 találatig jutott. 2016 szeptemberében az RS Berkane szerződtette, ahol három év alatt 40 tétmeccsen lépett pályára és 23 gól mellett még 5 gólpasszt jegyzett.

forrás: csakfoci.hu