Négy évre kötelezte el magát clubunkhoz Imre Bence és Ónodi-Jánoskúti Máté.

Az egyaránt 16 éves, serdülő válogatott jobbszélső, Imre Bence és jobbátlövő, Ónodi-Jánoskúti Máté is négy évre szóló kontraktust írt alá. A két balkezes tehetség amellett, hogy tagja volt a felnőtt NB II-es bajnokságot nyert ifjúsági csapatnak, letette már névjegyét az NB I-ben is.

Ónodi-Jánoskúti Máté idén februárban a Mol-Pick Szeged otthonában mutatkozott be a felnőtt első osztályban, és lőtt is négy gólt, ezen felül további nyolc mérkőzése van a felnőtt NB I-ben. Imre Bence – Bujdosó Bendegúz sérülése miatt is – jóval több szerepet kapott a felnőtt csapatban, tíz bajnokin 19 gólt szerzett, a legjobb mérkőzése a Vecsés és a Csurgó ellen volt, előbbi találkozón nyolc, utóbbin öt találatot jegyzett.

Nagyon örülünk neki, hogy újabb két saját nevelésű játékosunkkal kötöttünk profi szerződést – kezdte Király Sándor szakosztályvezető. – Biztos vagyok benne, hogy ha továbbra is ilyen szorgalommal és alázattal viseltetnek a sportág iránt, akkor nemcsak a Ferencváros szurkolóinak, hanem a magyar kézilabda szerelmeseinek is felejthetetlen perceket fognak szerezni a következő évtizedekben. Kimagasló tehetségük mellett az is az előnyükre válik, hogy szinte a másik gondolatait is ismerik, mivel sok éve egymás mellett játszanak a Ferencvárosban.

Fradi.hu