A cikkből az esküvői menü mellett az is kiderül, hogy milyen csapatoknál merült fel a Fradi történetének egyik legtöbb hazai trófeáját megnyerő edzőjének neve.

A labdarúgó NBI-ben szereplő Ferencváros korábbi vezetőedzőjének, aki 2016-ban bajnoki címet nyert a zöld-fehérekkel, felhőtlen a boldogsága, hiszen az elmúlt hét végén megházasodott: magyar szerelmét, Edinát hazánkban, azon belül Balatonfüreden, a Villa Vitae-ben vette feleségül.

Bár az előkészületek rendben mentek, a német focitréner számára, aki korábban kétszer is volt már házas, egyvalami komoly bosszúságot okozott a Bild című lap szerint: menyasszonya a zsúfolt közúti forgalom miatt csak 20 perces késéssel érkezett meg a ceremóniára… Ezt leszámítva jól érezte magát a pár, és az a 70 vendég, akit meghívott az esküvőre, ezt jelzi, hogy a mulatozás egészen hajnal négyig tartott. A meghívottak között volt a Fradi válogatott egykori labdarúgója, Lisztes Krisztián (42), illetve Theo Schneider (58), az FTC utánpótlásának korábbi szakmai igazgatója. Rajtuk kívül megjelent a Bayer Leverkusen volt támadója, Andreas Thom (53), illetve az egykoron a Borussia Dortmundot erősítő Wolfgang Vöge (63) is.

A szertartás magyarul zajlott, a lelkész szavait ugyanakkor egy tolmács folyamatosan fordította német nyelvre. A lakodalomnak otthont adó villakomplexum hazánk 10 legkedveltebb esküvői helyszíne között szerepel. Szőlőtőkékkel és erdővel körülölelt birtok, amelyről nemcsak a Balaton felé nyílik szemkápráztató kilátás, legnagyobb tavunk mellett a Tihanyi-félszigetet is meg lehet csodálni. Az ünnepi menüben szerepelt a libamájpástétom, a sült kacsa és a gulyásleves is.

Bár Doll tavaly augusztusban távozott a Ferencvárostól, továbbra is sokat van Magyarországon, ahol elmondása szerint remekül érzi magát.

Imádom Budapestet, a kedvesem is magyar, eszem ágában sincs elköltözni. Rájöttem, félig magyar vagyok, a főváros immár a második otthonom – mondta a szakember korábban.

Több klub is szerződtetné

Dollnak nem sikerült az élvonalban tartania a német Hannovert, ezért elküldte a klub. Lapértesülések szerint a török Genclerbirligi és a ciprusi APOEL Nicosia is kiszemelte őt a kispadjára.

forrás: blikk.hu, Bild

A képen bal szélen található a boldog hitves, mellette Thorsten Walter a HSV volt menedzsere, Thomas legjobb barátja, Doll másik oldalán Walter felesége látható.

Thomasnak és Edinának ezúton kívánunk sok boldogságot!