Varga Zsoltot kérdezték a „kétkapu” után – pólósaink ma utaznak el a Final8 helyszínére, Hannoverbe.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, nyolcasdöntő
Június 6-8., Németország, Hannover
Résztvevő csapatok: AN Brescia, CNA Barceloneta, Ferencváros, Jug Dubrovnik, Olympiakosz Pireusz, Pro Recco, Sport Management, Waspo Hannover.

Június 6., csütörtök, 16.00: Jug Dubrovnik – Ferencváros
Június 7., péntek, 16.30 vagy 20.30 (5-8. helyért vagy elődöntő)
Június 8., szombat, 15.00 v. 16.30 v. 19.00 v. 20.30 (7-8. helyért v. 5-6. helyért v. bronzmeccs v. döntő)

Ha az első napon továbbjutunk, akkor a CNA Barceloneta és a Sport Management párharcának győztesével játszunk az elődöntőben.

Fotók a tegnapi mérkőzésről: VLV

– Jó kis kemény meccset játszottatok a magyar válogatott kerettel…
– Igen, és köszönöm a válogatottnak, illetve a Tominak a segítséget, mert nyilván fontos része a felkészülésnek a kétkapus edzés is. Ugye, ebben az elmúlt tíz napban hiányt szenvedtünk, mert nem volt kivel játszanunk, hiszen mindenki abbahagyta a játékot. Úgyhogy igen, fontos volt, hogy láthattuk azt, hogy hogy működnek a játékelemek, mi az, amiről még esetlegesen érdemes, vagy kell beszélni. Ugye van még egy-két ilyen pici, rövid edzés, amin esetleg lehet még csiszolni valamit.

– Hogy álltok? Mire számíthat a közönség tőletek? Lehet azért valamennyire nyilván érezni, hogy nagyjából milyen állapotban van a csapat.
– Sajnos nem. Én úgy gondolom, hogy mindig az eredmény tükrében gondol vissza az ember, és úgy elemzi azt, hogy az a munka, amit összeraktam, amit kitaláltunk erre a tíz napra, illetve azért emögött van egy egész éves, akár kétéves munkának is tekinthetjük, hogy ez ebben a pillanatban hogyan állja meg a helyét egy ilyen nemzetközi porondon.

– Sérülted, beteged van? Vagy ez már nem probléma?
– Hát, Boban keze még nem százszázalékos, de úgy gondolom, hogy bevethető most már ő is. A többiek most – ebben a pillanatban le is kopogom – úgy tűnik, hogy rendben vannak. Bízunk abban, hogy ez így is marad.

VLV