Érzelmes levélben köszönte meg Clubunk a családtagok egész éves támogatását.

Kedves bajnok fradista szurkoló barátunk!

A Fradi Fiesztán, a labdarúgócsapat történelmi, 30. bajnoki elsőségének megünneplésekor a Ferencvárosi Torna Club nagy és elkötelezett családja ismét bebizonyította, hogy Magyarország legjobbja. Hatalmas utat tett meg a klub 1899. május 3-i megalapítása óta, egyesületünk számos felejthetetlen pillanatot megélt már, amelyek közé a vasárnap esti emlékezetes ünneplés is bekerül majd. Biztosak vagyunk abban, hogy a nagy alapítók a Fradi Fieszta alatt elégedetten tekintettek le a boldog ferencvárosi tömegre, hiszen ismét bebizonyosodott: az FTC Közép-Európa egyik legfényesebb ékköve, Budapesten pedig két szín létezik, a zöld és a fehér!

Amiért nekivágtunk ennek az esztendőnek, az sikerült: bajnok lett a labdarúgócsapat. A mi életünkben elértük, hogy az FTC címere fölé felkerül a harmadik csillag is. A legnagyobb érdeme ennek elérésében kétségkívül az edzőknek, maguknak a játékosoknak van, hiszen a pályán ők harcoltak meg történelmünk 30. bajnoki címét. De ez mégsem sikerült volna a fradisták egyedülálló szurkolása, fanatizmusa, klubszeretete nélkül. Kevés olyan egyesület van a világon, amit így szeretnek rajongói. A Ferencváros közös szenvedélyünk, ez nem csak a Fradi Fiesztán, hanem az egész szezon során megmutatkozott.

Messze vannak már azok az évek, amikor azon kellett aggódnunk, vajon a következő bajnokságban is el tud-e indulni a csapatunk. El tud indulni. Címvédőként, az újabb bajnoki arany nagy esélyeseként. Mindannyiunk reménye szerint egy tisztességes nemzetközi kupaszereplés előtt állnak a játékosok, a szurkolók, a Fradi Család.

Az ünneplésnek tehát vége, kezdődhet az új idényre való felkészülés. A Ferencvárosi Torna Club nevében köszönjük, hogy ki-ki lehetősége szerint jelenlétével, hangjával, biztató szavaival, buzdításával, vagy pusztán azzal, hogy a távolból szorított értünk, segítette az FTC hatalmas és pótolhatatlan közösségét! Köszönjük, hogy a jövőben is támogatja a Ferencvárosi Torna Clubot!

Fogadja szeretettel a csatolt fényképet, amely a Fradi Fiesztán készült!

Erkölcs, Erő, Egyetértés! Hamarosan találkozunk ismét a Groupama Arénában!

Ferencvárosi Torna Club