Rutinos játékosunk azt is elmondta, hogyan készültek a mai bajnokira és hová utazik majd a rövid nyári szabadsága alatt.

Leandro

Más lenne úgy készülni most erre a mérkőzésre, hogy a bajnoki címünk is múlhat rajta. Szerencsére erről már szó sincsen. Ettől függetlenül is alig várom a kezdést, már csak azért is, mert alighanem remek hangulat lesz a stadionban. Szergej Rebrov az utolsó edzés előtt külön kitért arra, nehogy félvállról vegyük a Puskás Akadémia elleni ütközetet, mégiscsak mi vagyunk a bajnokcsapat. Ő is volt játékos, pontosan tudja, fejben mennyire másként készül egy labdarúgó, ha tétre megy a játék, mint ha már minden eldőlt. Huszonkét éves voltam, amikor az első aranyérmemet nyertem az Üllői úton — most pedig? Elmúltam harminchét… Annak idején eszembe sem jutott, hogy ennyi idősen újra itt leszek a Ferencvárosban, és 2019-ben ismét bajnoki címet ünnepelhetek.

Alighanem hosszú éjszaka elé nézünk. Kemény idényen vagyunk túl, edzőváltás is volt a csapatnál, némi időre volt szükség, míg megszoktuk az új vezetőedző követelményeit. Megérdemelten lettünk bajnokok, most itt lesz a nap, amikor élvezhetjük az ünneplés minden egyes percét. A nyári szabadságot is megterveztem: idén nem utazunk Brazíliába a családdal, megígértem a gyerekeinknek, ha bajnokok leszünk, elviszem őket a franciaországi Disneylandbe.

NS nyomán.