Vezetőedzőnk állt a média rendelkezésére a tegnapi sajtócsütörtökön.

Szergej Rebrov, a bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának edzője reagált arra az értesülésre, miszerint három kulcsjátékosa (Böde Dániel, Davide Lanzafame és Varga Roland) is távozni készül.

Nem foglalkozom internetes oldalak kitalált meséivel! Jól néznénk ki, ha minden pletykára reagálnom kellene. A szezon végén leülünk az elnök úrral, és megbeszéljük, hogy ki megy, ki érkezik” – idézte a Bors az ukrán mestert.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke a Nemzeti Sportban beszélt arról, hogy erkölcsileg aggályosnak tartja, ahogy a Mol Vidi elcsábította Petrjakot a Ferencvárostól. Szergej Rebrov vezetőedző erre így reagált az NSO Tv-nek.

Sajnos nem tudok magyarul, nem olvastam az újságot, de lefordították, amit Kubatov Gábor mondott. Egyetértek vele. A futball a tiszteletről is szól, és a két magyar klubnak tisztelnie kell egymást.

Petrjakról csak annyit mondott, nem akar róla beszélni, hiszen már nem a Ferencváros játékosa. Ő pedig inkább a saját csapatára koncentrálna. Mint elmondta, már figyelik az átigazolási piacot.

Tudjuk, hogy a DVSC-nek nagyon fontos a meccs a nemzetközi porondért való küzdelemben, de mi is komolyan vesszük majd a találkozót. Koncentráltak leszünk, az idény utolsó hazai meccsén is jó futballal és győzelemmel akarunk örömet szerezni a szurkolóknak. Remélem, hogy a szurkolók közül is sokan kihasználják még ezt a meccset, és megtisztelik a jelenlétükkel a játékosokat, akik megszerezték a klub történetének 30. bajnoki címét.

Sok játékosunk van, akikre nem számíthatunk a találkozón, de így is sokat segít nekünk már a következő szezonra való készülésben, hogy együtt vagyunk, együtt küzdünk a pályán. Szerencsére elég bő a keretünk ahhoz, hogy a konkurenciahelyzet is motiválja a játékosokat, és biztos vagyok benne, hogy a DVSC ellen is mindenki a legjobbjára törekszik majd.

“Nem ünnepeltem különösebben a bajnoki elsőséget, a családommal elmentem vacsorázni, de ezenkívül semmi más nem volt.”

Nagyon jó a kapcsolatom a szurkolókkal, értük futballozunk. Hálásak vagyunk, amiért mögöttünk állnak. Magyarországon a Ferencvárosnak van a legnagyobb szurkolótábora, s erre büszkék vagyunk.

Blikk, Fradi.hu, NSO nyomán.