Fél négykor kezd a nemzeti csapat a kazahsztáni divízió I/A-s világbajnokságon. Hajrá, magyarok! Nagy Gergő a harmadik sorban kap szerepet.

A SportTV – ha találsz online streamet, jöhet hozzászólásban – és az IIHF YouTube csatornája – adás itt – élőben közvetít, utóbbi lehet, hogy régiózáras!

A VB hivatalos weboldala ide kattintva érhető el.

Majoross Gergely, megbízott szövetségi kapitány

Nem aggódunk különösebben miattuk. Biztosan nem elégedettek az eddigi eredményeikkel, biztos vagyok benne, hogy változtatni akarnak. Erősen kell kezdenünk, mert a kulcsjátékosaik nagyon sokat játszottak az első három mérkőzésükön, mi talán nem terheltük annyira túl a sajátjainkat, ráadásul a szlovénoknak kevesebb idő jutott a regenerálódásra, mint nekünk. Kényszerből meg kell bontanunk az Erdély-Hári-Galló sort, Hári helyére Sarauer kerül. A Bartalis-féle sor szerintem jól működött, ott szerencsére mindenki hadra fogható. Magosi kiesése miatt kombinálnunk kell majd a rendelkezésre álló emberekkel. Sajnos nincs négy teljes sorunk, de majd úgy forgatjuk a játékosokat, hogy a lehető legjobban eloszlassuk a terhelést.

MJSZ