A helyi majálison találkozhatsz korábbi nagy kedvencekkel.

Május elsején, szerdán délelőtt ismét Heves megyébe, ezúttal a Ferencváros legendás kézilabdázója, Pádár Ildikó szülőfalujába látogat a Fradi öregfiúk labdarúgócsapata.

A bajnoki címvédő együttes műfüves pályaavatóra utazik az Egerhez közeli településre, a 10 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitót követően Keller Józsefék kétszer is pályára lépnek a hazai öregfiúk ellen.

A zöldek küldöttsége gólkirályokkal, bajnokokkal, kupagyőztesekkel, az 1975-ös KEK-fináléban és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal a soraiban érkezik Kömlőre, azaz a szurkolók találkozhatnak Rab Tiborral, Keller Józseffel, Szűcs Mihállyal, Lisztes Krisztiánnal, Fischer Pállal, Páling Zsolttal, Bojan Laziccsal, Horváth Péterrel, a közeli Kápolnán született Báder Jánossal, s persze másokkal is.

A Fradi játékosai jóval az ünnepi megnyitó előtt megérkeznek Kömlőre, így a szurkolóknak bőven lesz lehetőségük az egykori kedvencekkel való beszélgetésre, közös fotók készítésére, ami a meccs után folytatódhat.

A hagyományokat megidézve, a Ferencvárosban az utolsó percekben a szerdai találkozókon is pályára lép a vendéglátók közül egy – maguk közül kiválasztott – labdarúgó, akit a zöldek tiszteletbeli csapattaggá avatnak. A szervezők szépszámú publikumra és nagyszerű hangulatra számítanak a kömlői sporttelepen rendezendő pályaavató futballmajálison.

Fradi.hu