Sigér Dávid sajnálja,hogy a Honvéd ellen megszakadt a jó sorozatunk – Leandro különleges cipőben lépett pályára a hétvégén, amit meg is csodálhatsz.

Leandro aranycsukában ünnepelte a Fradi 30. aranyát, megadta a módját újabb, Fradival szerzett futballbajnoki sikerének: a Honvéd ellen aranycipőt öltött, ami nem hozott szerencsét. De a zöldeknél ezt senki sem bánja.

Idegenbeli fiaskója ellenére, három fordulóval a bajnoki zárás előtt megszerezte 30. magyar focibajnoki aranyérmét a Ferencváros, amely története során másodszor „ünnepelt” vereséggel. A 2016-ban szerzett huszonkilencedik bajnoki címe is egy debreceni zakó (1-2) alkalmával vált biztossá.

Mivel a Mol Vidi leikszelt a Puskással, már a Honvéd elleni bajnoki előtt eldôlt, hogy a zöld-fehérek három év után ismét felérnek a csúcsra, ezért a csapat brazil kiválósága, Leandro az alkalomhoz illően a felesége által készíttetett aranycipőben lépett pályára a rangadón.

A fiam, a nyolcéves Alex mondta is, emlékezetes nap lehet a szombati – mondta a pályafutása ötödik magyar bajnoki címét szerző 37 éves védekező középpályás az nso.hu-nak a lefújás után. – Abban reménykedett, gólt szerzek a meccsen.

Leandro vonzza az aranyérmet – értékelt Máté Csaba, a Fradi pályaedzője. – Korábban ciprusi bajnokká avatták, a Debrecennel két, a Fradival három alkalommal végzett az élen. Ne­kem az egykori Honvéd-futballista, Sikesdi Gábor neve ugrik be vele kapcsolatban, aki régebben szintén sorozatban szállította az első helyeket.

A bajnokcsapat sérülésből lábadozó középpályása, Sigér Dávid a Borsnak elárulta, több játékos a kőbányai Taraliget Lakóparkban lévő otthonában kezdte az ünneplést, majd taxiba ült, hogy egy belvárosi étteremben folytatódjon a hajnalig tartó dínom-dánom.

Ne feledjük, Thomas Doll egy négyes nyerő szériával és egy döntetlennel indított el minket a bajnoki címig vezető úton – emlékeztetett Sigér, akit tavaly nyáron még a német edző hozatott az Üllői útra. – Azt viszont picit sajnálom, hogy ukrán trénerünk, Szerhij Rebrov nyolcas győzelmi sorozata megszakadt az aranynapon.