Leandro, Sigér és Lovre mondta el gondolatait.

Leandro
Az eredményben biztosan benne volt az is, hogy már a meccs előtt megtudtuk, megvan a bajnoki cím. Tudat alatt talán egy kicsit leengedtünk, sok labdát adtunk el, gólokat ajándékoztunk a Honvédnak. Ugyanúgy kellett volna hajtanunk, mint korábban és megszerezni a győzelmet, de ez már a múlt, most jöhet egy kis ünneplés, majd egy nagyon fontos meccs vár ránk. A Vidi elleni 4-1-es sikert is megünnepeltük, most is jó volt a hangulat az öltözőben, és vár ránk az éjszaka is. Senki nem szeret veszíteni, de hamar elengedtük ezt a mait, nem egy kupadöntőről volt szó, hanem egy bajnoki sorozatról, amiben így is mi voltunk a legjobbak, ezért dolgoztunk egész évben.

Lovrencsics Gergő

Bennem van még a meccs és ez a vereség, jobb lett volna győzelemmel ünnepelni, de végül is a célunkat elértük, megvan a bajnoki cím, készülünk a következő meccsre. Ezt most ki kell pihennünk, kicsit átgondolni és az Újpest ellen hazai pályán remélem, nagy ünneplés lesz. Csak a győzelem elfogadható a jövő héten, ennél előrébb most nem is tekintünk. Ráérünk később foglalkozni a nemzetközi szerepléssel. A szurkolókkal nagyon jó volt ünnepelni a lefújás után, nekem ez az első bajnoki címem az NB I-ben, szerintem az Újpest ellen még boldogabbak leszünk, de a derbin csak a győzelem elfogadható, most ennek rendelünk alá mindent.

Sigér Dávid

Amennyi pontot lehet, még szeretnénk megszerezni, ehhez pedig továbbra is keményen kell dolgoznunk. Nem elég kimenni a pályára, cselezgetni és élvezni a játékot, mondván, hogy megvan a bajnoki cím. Az Újpest ellen győzelemre, és hatalmas ünneplésre készülök.

Origo