Csak a visszavágó véghajrájában tudta lezárni a párharcot a Honvéd – szombati ellenfelünk a Videotonnal döntőzik. Érdekesség, hogy clubunk korábbi játékosa, Kjartan Finnbogason esélyes arra, hogy a sorozat társgólkirálya legyen, jelenleg a kispesti N’Goggal holtversenyben 6-6 találattal állnak az élen.

Férfi labdarúgás, Magyar Kupa, elődöntő, 2. mérkőzés
Soroksár SC 0-3 (0-1) Honvéd

A sorozat döntőjébe jutott a Honvéd kettős győzelemmel, 5-1-es összesített eredménnyel.

Kovács – Molnár, Valencsik, Gyömbér, Bor – Huszák, Csernik (Tamási, 67.) – Kundrák, Derekas (Pál, 46.), Lőrinczy – Erdélyi (Korozmán, 74.)

Lipcsei Péter

Játékosaink nagyon jól dolgoztak, le a kalappal előttük. A tizenegyes, amelyet befújtak ellenünk, nem tűnt annak, illetve a második félidőben volt egy szituáció, amikor mi kaphattunk volna büntetőt. Nyilván nem emiatt kaptunk ki, de a fair playt elvártam volna. Az első félidőre az volt a célunk, hogy ne kapjunk gólt, a másodikban pedig az, hogy szorítsuk be a kapuja elé az ellenfelet. Mindent elmond a második félidei játékunkról, hogy az ellenfél kapusa tízesre védett. A gólokon kívül a Honvédnak nem volt helyzete, nekünk több is, de nem éltünk velük. Óriási teljesítmény, hogy eljutottunk idáig. Az első meccsen, idegenben gólt rúgtunk, és kérdés, mi történt volna, ha most nem fújja be a bíró az első félidei tizenegyest, de a futballban ugyebár nincs feltételes mód.

NSO, Soroksár

A Magyar Kupa elődöntőjének másik mérkőzésén:

Debrecen 0-3 Videoton

A sorozat döntőjébe jutott a Videoton kettős győzelemmel, 4-0-ás összesített eredménnyel.