A labdarúgó szakosztály vezetője elmondta, hogy korábbi játékosunk ügynökén keresztül konkrét ajánlatot adtunk.

– Sokan aranyrangadóként tekintenek a szombati összecsapásra. Valóban ez lesz az NB I bajnoki címét eldöntő összecsapás?

– Egy 33 mérkőzésből álló bajnokságot sosem egyetlen találkozó dönt el. Természetesen nagyon fontos lesz a Vidi elleni mérkőzés, hiszen amennyiben győzünk, újabb rendkívül fontos lépést tehetünk a 30. bajnoki cím felé. Ezzel mindenki tisztában van, és ennek megfelelően készül az összecsapásra. Bárhogy is alakuljon azonban a mérkőzés, azután lesz még négy forduló, ahol szintén sorsdöntő pontokat lehet szerezni és hullajtani.

– A bajnokság utolsó öt fordulójában a csapat a Vidi mellett a Honvéddal, az Újpesttel, a Debrecennel és a Puskás Akadémiával is találkozik. Számos rangadót láthatnak tehát még idén a szurkolók, akik óriási érdeklődéssel várják már a most szombati mérkőzést is.

– Az biztos, hogy nagyon kemény mérkőzések várnak még ránk. De ennek kapcsán örömteli, hogy több olyan találkozóra is számíthatunk, ahol rengeteg szurkolónk buzdíthatja a csapatot. A Vidi ellen 20 ezer körüli nézőszám várható, az Újpest ellen gyakorlatilag szinte biztos a telt ház, de a többi bajnokit is kiemelt figyelem övezi majd. Bízunk benne, hogy pazar hangulatú meccsek előtt állunk.

– Sokan sokféleképpen várják a Fradi-Vidi rangadót. A Vidi játékosa, Huszti Szabolcs is foglalkozott klubunkkal, és többek között azt is mondta korábbi hazatérése kapcsán, hogy „sosem volt konkrét ajánlata a Fraditól”.

– Azért nem értem Huszti Szabolcs mostani megnyilvánulását, mert gondolom, pontosan tudja, hogy ügynökén keresztül a Ferencváros konkrét ajánlatot tett a havi fizetésére. Ráadásul ennek az ajánlatnak az elfogadása esetén az akkori Fradi legjobban fizetett játékosa lehetett volna. Ezt az ajánlatot nem fogadták el. Válaszukat tudomásul vettük és mi ezt a történetet abban a pillanatban le is zártuk.

– Végezetül: hogyan látja, ha sikerül megverni a Vidit, már biztos a bajnoki cím?

– Jelenleg csak azzal kell foglalkoznunk, hogy szombat este nyerjünk. Ha ez meglesz, az természetesen nagy öröm lesz, de korántsem ünnepelhetnénk bajnokcsapatként. Meg kell nyernünk a következő találkozóinkat, és ha matematikailag sem érhet utol már senki minket, akkor lesz ideje az ünneplésnek.

Fradi.hu