Attila méltó választ adott az őt ért inzultusokra – a rájátszás legjobb csatára csapatkapitányunk, Nagy Gergő lett.

Férfi jégkorong, Erste Liga, rájátszás, döntő, 5. mérkőzés
Ferencváros 5-2 Sportclub Csíkszereda
Harmadok: 0-1, 3-0, 1-1
Gólok: Karmeniemi (Nagy), Farkas (Rantanen), Tóth A. (+1, Pavuk), Nagy (Pavuk), Tóth G. (Arany)

A párharc végeredménye: 4-1 az FTC javára.

A finálé legértékesebb játékosa Pavuk Attila, az FTC csatára lett. A rájátszás legjobb kapusa Hetényi Zoltán (DEAC), a legjobb védő Varga Arnold (UTE), a legjobb csatár Nagy Gergő (FTC) lett.” – olvasható az Erste Liga weboldalán.

Pavuk Attila – MVP

Beszámoló: Fradi.hu

Arany (Pleszkán)
Jászai, Perrier – Nagy G., Walls, Pavuk
Kärmeniemi, Rantanen – Switzer, Tóth Ri., Tóth A.
Sarcia, Hegyi – Farkas S., Roczanov, Tóth G.
Tóth Re., Lengyel – Rafaj, Dósa, Pozsár

Fodor Szabolcs

Ezen a meccsen eleinte a tét rányomta a bélyegét a teljesítményünkre, ám aztán jól is játszottunk. Utólag már mondhatjuk, hogy egész idényben jók voltunk. Óriási dolog, hogy a Fradit visszatettük a magyar hokitérképre. A srácok rengeteget melóznak: imádtam ilyen csapatban hokizni, ugyanígy edzősködni is. Hároméves tervben gondolkodtunk, hogy majd a harmadikban lehetünk bajnokok… De maximalista vagyok, dolgoztunk, amennyit csak tudtunk, beletettünk száz százalékot, és a munka meghozta a gyümölcsét. Kalapemelés jár mindenkinek!

Az FTC magyar bajnok és Erste Liga győztes csapata a 2018/2019-es szezonban

Anssi Rantanen, Arany Gergely, Boros Dániel, Braden Walls, Brett Switzer, Dósa Krisztián, Farkas Lőrinc, Hardi Richárd, Hegyi Ádám, Jászai Dávid, Lauri Kärmeniemi, Lengyel Levente, Leo Fitzgerald, Marcus Perrier, Maros Botond, Myles Fitzgerald, Nagy Gergő, Pavuk Attila, Pleszkán József, Pozsár Márk, Rafaj Attila, Roczanov Dezső, Sarcia Antonino, Tóth Adrián, Tóth Gergő, Tóth Renátó, Tóth Richárd

Vezetőedző: Fodor Szabolcs