Szikora Melinda elmondta, minden egyes mérkőzésen, mikor pályára lépett a Fradiban, büszkén viselte a mezünket – játékosaink búcsúznak, mindketten Siófokon folytatják pályafutásukat.

Tor Odvar Moen

Nerea Pena egy elképesztő igazolás a számunkra. Ő egy nagyon tapasztalt játékos, a képességeit aligha kell ecsetelnem. Rengeteget láttam már játszani, képes megteremteni a különbséget akárki ellen. Amikor a Larvik edzője voltam, akkor is sokat játszottunk ellene, és néha azt éreztem, hogy hiába próbáljuk megállítani, előttünk jár egy lépéssel. Nagyon gyors játékos és képes minden belső pozícióban extra teljesítményre. Azt hiszem ezzel kifejeztem, hogy mennyire elégedett vagyok az érkezésével.”

Emlékszem arra a kapusra a Bajnokok Ligájából, aki számtalanszor az őrületbe kergette az ellenfeleit. Most egy komolyabb sérülés után tért vissza Szikora Melinda, úgy gondolom, hogy idővel visszanyeri régi formáját. Más stílusú hálóőr, mint Solberg, többek között ezért is alkotnak majd nagyszerű párost. Az érkezése sokat fog adni a csapatnak.

Siófok KC