Idegenben értünk el kiütéses győzelmet. Emellett egy februári tornáról készült videós összeállítást is megnézhettek.

A forduló előtt harmadik helyen álló öregfiúk labdarúgócsapatunk az utolsó előtti Honvédhoz látogatott.

A vezetést a hetedik percben sikerült megszerezni Holló Richárd révén, aki egy bal oldali beadás után a tizenhatoson belül szépen fordult le és a jobb alsóba talált. Bubcsó Norbert a 27. percben duplázta meg az előnyt: Ebedli Zoltán nagyszerű beadása után a hosszú sarokra érkezett játékosunk, és a hálóba fejelt. A félidő vége előtt hét perccel szépített a Honvéd, miután Szabó Tibor egy előre vágott labda után kirúgta a bal alsót. Így 2-1-es vezetéssel mehettünk a szünetre.

A második félidőben aztán beindult a gólhenger: egy jobb oldali átívelés után Lengyel Béla a baloldalról kilőtte a jobb sarkot, négy perccel később pedig ismét Lengyel talált be. A 69. percben Jovánczai Zoltán félfordulattal a jobb felsőbe lőtt. Jovánczai újabb találata után a végeredményt a 78. percben Zsolnai István állította be.

Csapatunk így nagyarányú, 7-1-es győzelmet aratott a Honvéd ellen, és fellépett a tabella első helyére!

Az elmúlt héttel ellentétben ma jobb százalékban használtuk ki a helyzeteket, így egy jó ellenfél ellen magabiztos győzelmet arattunk – mondta a lefújást követően vezetőedzőnk, Dzurják József.

Férfi labdarúgás, öregfiúk
Honvéd 1-7 (1-2) Ferencváros
Gólok: Jovánczai 2, Lengyel 2, Bubcsó, Holló, Zsolnai

Ulicska – Ebedli (Földesi, 60.), Balog, Keller, Fehér (Lengyel, 41.) – Lazic (Szeiler, 69.), Lászka (Szenes, 41.) – Holló (Jordáki, 69.), Lisztes (Zsolnai, 72.), Bubcsó – Palásthy (Jovánczai, 44.)

Fradi.hu