Fél nyolckor kezdünk az Üllői úton. Hajrá, Fradi!

Ferencváros 7-0 Diósgyőr
Gólok: Lanzafame 2, Szignyevics 2, Varga 2, Gorriaran

90′ Nincs hosszabbítás, vége a mérkőzésnek, régóta vártuk ezt a Fradit! Csak így tovább!!!

86′ GÓÓÓL!!!
Kivégzés! Sakk-matt helyzetig passzolgatunk, Varga ziccerben önzetlenül tálal Lanzafame elé, akinek már csak az üresen tátongó kapuba kell helyeznie a labdát, 7-0!

84′ GÓÓÓL!!!
Remek ívelés után Petrjak veszi át a labdát a tizenhatoson belül, a kirepülő Bukrán eltalálja, büntető. Lanzafame lövi, szépen a felsőbe, 6-0!

76′ Csere: Botka és Leandro váltja Gorriarant és Heistert.

Nektek a bennmaradás, nekünk a kimaradás!” – áll a Fradi-tábor kiírásán.

71′ Szabadrúgásból ívelünk a védők mögé, Lanzafame leveszi és beollózza, a partjelző viszont lenget… Érvénytelenítik a találatot.

68′ Karan rántja le Petrjakot a tizenhatos vonalán, piros lappal kiáll. A szabadrúgást Lanzafame küldi rá, kapufa, Sigér duplázik, mellé.

66′ Dibusz Mihajlovity ziccerét üti szögletre játszi könnyedséggel, majd a szöglet utáni próbálkozást is védi, ahogy a csapat, úgy Dini is remekel ma!

60′ Csere: Lanzafame váltja a duplázó és komoly mezőnymunkát végző Szignyevicset.

59′ GÓÓÓL!!!
Ott az ötödik, ezúttal Lovrét indítjuk remekül, Geri bead, Bukrán beleér, Szignyevicsről pedig a felső lécre pattan a labda, onnan viszont nem kirúgásra megy, hanem visszafelé, Szigony pedig egy centiről befejeli!!!

57′ GÓÓÓL!!!
Petrjakot ugratjuk ki remekül, Ivan a hosszún érkező Vargához ível, Roli pedig a földre fejeli a labdát, ami így a kapuban köt ki, 4-0!

46′ Folytatódik a meccs.

Félidő: fantasztikus játék, hatalmas intenzitás, csak így tovább! A hivatalos nézőszám: 9437. A GraboPress tippversenyét így azoltan nyerte meg.

45′ Egy beadás után ismét Sigér próbálkozik, ezúttal sem talál be Dávid, de lövésből lesz a gól.

42′ GÓÓÓL!!!
Varga beadása nem jó, viszont jól pattan a vendég védőről, egyenesen Szignyevics elé, aki kapásból ellövi Bukrán felett a hálóba, 3-0!

37′ Dini két szép védést mutat be.

32′ GÓÓÓL!!!
Sigér remekül ívél át a hosszún érkező Vargához, aki egyből fejel, a diósgyőri védő pedig kézzel blokkol, büntető. Roli magabiztos végrehajtó, 2-0!

25′ GÓÓÓl!!!
Szignyevics küzd az ötösön belül, büntetőt reklamál, a síp nem szól, de a labda Gorriaran elé pattan, aki bebombázza, 1-0!

26′ Heister beadását Szignyevics nem tudja kapura tenni.

18′ Nagyon nyomunk, de egy-egy vendégkontrára nagyon kell figyelni, Dibusznak is van így dolga, jól is jött ki egy indításra.

18′ Heister eladott labdája után az első vendégkontra, Dvali blokkolja, a labda így Dini kezében landol.

14′ Sigér lő 20-ról, Bukrán véd.

12′ Lovre szerez labdát a támadóharmadban, a beadását Varga fejelné rá, de eltűnik a darálóban. Tizenegyest reklamál, nem kizárt, hogy az volt.

10′ Sigér szerez labdát, lekészíti Nandónak, aki mellé bombáz.

7′ Varga szerez labdát, beadásába Sigér ér bele, de mellé megy, Petrjak pedig nem éri el.

4′ Szabadrúgáshoz jutunk olyan 17 méterről, Varga tekeri alig mellé a labdát, sokan gólt láttak már.

2′ Blazic tesz előre egy labdát, amit testtel Szignyevics készít le remekül Petrjaknak, Ivan nem tudja lekezelni rendesen.

2′ Sigér emel fölé, remek a hangulat.

1′ Elkezdődött a meccs.

19:29 A mieink csíkosban, a DVTK pedig pirosban, 200 diósgyőri lehet kb. a vendégszektorban.

19:00 A mai csapat: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Heister – Sigér, Haratin – Varga, Gorriaran, Petrjak – Szignyevics
Cserék: Holczer, Lanzafame, Böde, Leandro, Botka, Bőle, Csonka

A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport, amelyet a Médiaklikken keresztül online is követhetsz, ha külföldön vagy a határon túl vagy, ide kattintva találsz segítséget, hogyan cselezheted ki a régiózárat.