Szergej Rebrov szerint a célt elértük, ha nem is a legjobb eredménnyel, de fontosabb problémát is látott.

A cél ma a továbbjutás volt, ehhez kellett a gól megszerzése. A döntetlen nem a legjobb eredmény, néhány kisebb sérülés volt, de hétvégére remélhetőleg mindenki bevethető lesz. Azért Nando lábát érdemes megnézni, hogy mi az, ami még lapot sem ér – mi persze pirosat kaptunk. Nagyon sokat ért a gólja, tudtuk, ha gólt szerzünk, megvan a továbbjutás, ezt mondtam a meccs előtt a srácoknak is. A szünetben pedig azt mondtam nekik, hogy tartalékoljanak szombatra. Szerzett egy gólt a Kisvárda, voltak helyzetei, de a továbbjutás a lényeg egy kupameccsen.

Szeretnék valamit mondani a kupameccsekről: nem értem a szabályokat, miért kell kétnaponta meccset játszani. Nem tudom, hogy ezt a többi csapat hogy oldja meg, a Kisvárda egy embert hagyott bent a csapatban a hétvégéről, ha tehettem volna, én is jobban rotálok. Jobb lett volna ezt a meccset holnap játszani, a most következő hétvégi bajnokit pedig vasárnap. Ez nem a Ferencvárosról vagy a Fehérvárról szól – hanem a játékosok egészségéről. Nem tudok úgy megfelelően dolgozni a fiúkkal, ha kétnaponta játszani kell. Ez lehetetlen.

Fontos kielemezni, erre kérem a szövetséget is, hány csapat játszik az első csapattal ezeken a kupameccseken. Fontos a kupa, de a bajnokság még fontosabb. A kupa fontos az országnak, de mennyien játszanak a legjobbjaikkal?

– Szergej Rebrov