A télen érkező támadó azt is elmondta, mi lepte meg a legjobban a Fradiban.

– Pont az Újpest ellen játszottad az első mérkőzésed a Fradiban, milyen volt rögtön a derbivel kezdeni?

– Egy új csapatban mindig nehéz az első találkozó, főleg így, hogy nem sikerült győzelemmel távoznunk Újpestről. Sok lehetőségünk volt, hogy szerezzünk egy második találatot, de sajnos nem sikerült. Biztos vagyok benne, hogy javulunk, mert nagyszerű támadóink vannak kiváló kvalitásokkal, és én is szeretnék közéjük tartozni.

– Az ESMTK ellen megszerezted az első gólodat. Kezdesz összeszokni a társaiddal?

– Az új játékosok és azok, akik kevesebbet játszanak, lehetőséghez jutottak, hasznos volt számunkra ez az edzőmérkőzés. Fizikálisan is jó úton haladok, hiszen az első bajnokim előtt régen játszottam tétmérkőzést, de temérdek segítséget kaptam a stábtól, hogy minél hamarabb elérjem a legjobb formámat. Természetesen boldoggá tesz, hogy betaláltam, de a legfontosabb az, hogy a csapatnak jól menjen a játék.

– Hogyan fogadtak a többiek amikor megérkeztél, milyenek voltak ez első hetek a klubnál?

– Nagyon rendesek a csapattársak, sok segítséget kaptam tőlük és a stábtól is, de ami a legmeglepőbb, hogy bárkivel, akivel találkozom a sportközpontban, barátságos, mindenki köszön a másiknak, van egy jó szava a másikhoz. Szeretek itt lenni, rendkívül családias a hangulat!

– Szombaton újabb mérkőzés vár ránk, Debrecenbe utazunk. Mire számítasz a találkozón?

– Idegenben bármilyen ellenfél ellen kemény játszani. Sokat készültünk, videóztunk, elemeztük a korábbi találkozóinkat és a Debrecent is. Jó formában vagyunk, de mindig van lehetőség a javulásra, magunkra kell koncentrálnunk, menni előre és begyűjteni a győzelmet bármi áron!

Fradi app