Szélsőnk beszélt beilleszkedéséről és hogy miért nem tegezi Gera Zolit.

Idehaza újra a szüleimmel lakom, nagyon örültek, hogy hazaköltözöm. Odakint sokat voltam egyedül, ebből a szempontból is teljesen megváltozott az életem. Miután a Stoke felnőttcsapata kiesett, rengeteg új játékos érkezett a klubhoz, ők sokszor lejátszottak az utánpótláscsapatba is, így nekünk, fiataloknak nem jutott lehetőség. Mondhatjuk azt is, hogy türelmetlen voltam…

A Ferencvároshoz azért jöttem, hogy bizonyítsam, készen állok arra, hogy a felnőttek között is futballozzak. Keményen dolgozom, és azon vagyok, hogy minél hamarabb megkapjam a lehetőséget. Csapattársaim rendkívül segítőkészek, mindenki ellát jó tanácsokkal, ahogy Davide Lanzafame, Böde Dániel is segít. Tudom, mit vár tőlem a szakmai stáb, egyelőre arra ösztönöznek, hogy legyek türelmes, várjam ki a soromat. Gera Zoli bácsi is rengeteget segít. Bocsánat, Gera Zoli. Mindig rám szól, hogy ne bácsizzam, de valahogyan nem jön a számra. Furcsa lenne, ha “gerazoliznám”, mégiscsak az utóbbi évek egyik legjobb magyar labdarúgójáról van szó, akire mindig is felnéztem. Szerhij Rebrov is biztat, személyében tudatos, kemény edzőt ismertem meg. Szereti, ha minden úgy van, ahogy eltervezi. Ha teszem azt mindenkinek öt kilométert kell futnia, nincs pardon, mindenkinek pontosan öt kilométert kell teljesítenie. Se többet, se kevesebbet.

Célokat is megfogalmaztam már. Ebben az idényben szeretnék minél többször eljutni legalább a kispadig, a következőben pedig már a kezdőcsapat tagja szeretnék lenni.

forrás: NS nyomán