A MOL FC se tagadja a honlapunkon megjelent történetet.

Isael leigazolásakor kommentben írtam arról az infóról, hogy korábbi csapattársa Elek arról győzködte Isaelt, hogy ne igazodjon a Fradiba. A Blikk is hasonlóan értesült, megkereste a MOL FC-t, nem cáfolták.

Pikáns történet látott napvilágot a Ferencváros labdarúgócsapatának legújabb szerzeménye, a múlt héten igazolt Isael da Silva Barbosa (30) kapcsán. Állítólag nemcsak a bajnoki éllovas, de az üldöző Mol Vidi is szerette volna megkaparintani a szabadon szerződtethető brazilt.

Itt jön a képbe a januárban a Vidihez visszatérő Elek Ákos (30). A 48-szoros válogatott középpályás ugyanis a kazah Kajrat Almatiban csaknem két éven át a brazil csapattársa volt. Úgy értesültünk, a fehérváriak Eleken keresztül próbálták rábírni Isaelt – aki nem akart a címvédőhöz igazolni –, hogy ne is a Fradit válassza. A pletyka az interneten is szárnyra kapott.

Az terjedt el, ráígértek, ők is figyelték. Nem akart odamenni, de azért próbálták elérni, hogy akkor hozzánk se, szerintem kitaláljátok, hogy kin keresztül…” – írta egy kommentelő az ulloi129.hu-n, egyértelműen Elekre utalva.

A korábban a portugál Nacionalban és az orosz Krasznodarban megfordult Isael értékét 2,8 millió euróra (886 millió forintra) becsüli a mértékadó transfermarkt.de, amivel az NB I jelenlegi legtöbbre taksált játékosa. Nem csoda hát, hogy mindkét csapat szerette volna soraiban tudni…

Persze megkerestük a Mol Vidit a pletykák kapcsán, de a klub nem kívánta kommentálni az ügyet.