Ivan továbbra is nagyon jól érzi magát a Ferencvárosnál.

Nagyon hiányzott már [a feleségem és a két kutyám]. Jó újra itthon lenni. A feleségemmel nagyon megszerettük Budapestet, a kutyákkal rengeteget sétálunk a Duna-parton, parkokban. Vasárnap is ez volt a program… Az edzőtáborban az edzéseken sok új elemet gyakoroltunk, lesznek újítások az őszhöz képest, ezeket természetesen nem árulom el. Csapattársaimmal sokat beszélgettünk esténként a folytatásról, hiszen néhány nap van csak hátra a rajtig. Tőlem kezdődhet a show!

A formámmal nincs baj. Hétfőtől már bajnoki ritmusban készülünk, győzni szeretnénk. Most kell igazán koncentrálni, de nem aggódom, biztos, hogy szombatra százszázalékos állapotba kerülünk. A Honvéd erős csapat, ősszel szenvedtünk ellenük.

Haratin remek srác és jó focista. Az edzőmeccseken is látszott, illeszkedik a csapatba. Izgatott a bajnoki rajt miatt, nagyon várja már, hogy pályára lépjen.

[A folytatásról] most még egy szót sem! Egyáltalán nem foglalkozom vele, élvezem, hogy itt lehetek, hogy olyan nagyszerű klubban focizhatok, mint a Ferencváros. Karrierem szempontjából a legjobb helyre jöttem. Nem töröm a fejem azon, mi lesz velem nyáron, vissza kell-e mennem a Saktarba, vagy maradok-e. A legfontosabb a bajnoki cím.

– Ivan Petrjak

(Nemzeti Sport nyomán)