Nem pólósaink vezetőedzőjét minősíti, hogy nem került rá a Magyar Sportújságírók Szövetsége által készített tízes listára.

A 2018-as esztendőben férfi pólósaink felejthetetlen élményekkel örvendeztették meg a fradistákat és számos címmel bővítették clubunk dicsőséglistáját.

Az Euro Kupában megvédtük címünket, mint tudjuk, egy címet megvédeni sokkal nehezebb, mint “csak” megnyerni, nem volt ez másként ezúttal sem, ennek ellenére 2018-ban négy mérkőzésből négyet megnyertük a sorozatban és újra a magasba emeltük a trófeát. A magyar bajnokságban 18 esztendő után volt ismét a dobogó legtetején a bajnoki zászló zöld-fehér, 2018-ban 27 OBI-es mérkőzésünkből 25-öt megnyertünk, a két vereség az ötmeccses bajnoki fináléban történt, jelenleg is hibátlanul vezetjük OBI-es csoportunkat és haladunk a címvédés felé.

A Bajnokok Ligájába 17 év után vezette vissza Varga Zsolt a Fradit, a selejtezőket hibátlan teljesítménnyel abszolváltuk, a csoportkörben jelenleg nyolcasdöntőt érő pozícióban állunk, 2018-ban 10 mérkőzésen 2 vereséget szenvedtünk a sorozatban, két évek óta stabilan teljesítő sztárcsapat ellenében. Az európai Szuperkupát 1979 után hoztuk újra haza, a Bajnokok Ligája címvédőjét, az Olympiakosz Pireuszt győztük le a Komjádi-uszodában szétlövés után.

A Magyar Kupában 2018-ban hét mérkőzést játszottunk, mind a hetet megnyertük – a serleget is mi emelhettük így magasba, legutóbb erre 1996-ban került sor. A magyar Szuperkupát pedig 2000 után hódítottuk el ismét.

Összesen 50 tétmérkőzésen ugrottunk medencébe, ezekből mindössze négyet veszítettünk el. A vízilabdaedzőket tömörítő nemzetközi szervezet is Varga Zsoltot választotta 2018-ban a világ legjobb edzőjének.

Köszönjük ezt a csodálatos évet, Zsolt! Csak így tovább! Hajrá, Fradi!