Az MLSZ megváltoztatta döntését.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi bizottsága január 8-i ülésén úgy határozott, a korábbi döntéssel ellentétben nem kell zárt kapuk mögött lejátszani a február 9-ére kitűzött Újpest–Ferencváros derbit – jelentette be hivatalos oldalán a lila-fehér klub.

Az MLSZ még december 18-án a szurkolók viselkedése miatt büntette egy zárt kapus mérkőzésre és egymillió forintos pénzbírsággal az Újpest FC-t.

Sok futballszurkolót mellbe vágott a döntés, hiszen a klub következő hazai mérkőzését a Ferencváros ellen játssza a 20. fordulóban, február 9-én, amely az év egyik legnagyobb érdeklődéssel követett összecsapása.

Az Újpest fellebbezett a döntés ellen, amelyet felülvizsgált az MLSZ fegyelmi bizottsága, január 8-án pedig módosították a határozatot, amely során a zárt kapus büntetés eltörlésre került, az egymilliós pénzbírságot pedig két millió forintra emelték.

Az OTP Bank Liga küzdelmei a téli szünetet követően február 2-án, a 19. fordulóval folytatódnak, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit pedig február 19-én és 20-án rendezik.

forrás: m4sport.hu