A csakfoci információi szerint Lisztes Krisztiánt egy felnőttekkel már többször sikeres edző váltja. Az U19 a hatodik helyen áll, négy ponttal a harmadik Honvéd mögött és öt ponttal az utolsó DVTK előtt.

Értesüléseink szerint Lucsánszky Tamás veheti át az U19-es együttes irányítását, amelyet az elmúlt hónapokban Lisztes Krisztián irányított (ő házon belül kaphat más pozíciót).

Lucsánszky legutóbb a 2017-18-as szezonban az NB II-es Nyíregyházánál dolgozott, azonban az 52 éves szakembertől négy fordulóval az idény vége előtt megváltak, miután már csak matematikai esélyük volt a feljutásra.

Az 52 éves szakember viszont ezt megelőzően sikeresen dolgozott több helyen is: 2014-ben ő juttatta fel az élvonalba a Nyíregyházát, ahol azonban már nem ő vezette a csapatot. 2016-ban pedig a legeredményesebben dolgozó hazai edzőnek számított: abban az évben a megszerezhető pontok közel 70%-át gyűjtötte be a Soroksár élén, csapatával sokáig feljutó helyen állt többek között a Puskás Akadémia, a Nyíregyháza, a ZTE vagy a Békéscsaba előtt.

(csakfoci)