A Fradi elnöke beszélt egy UP válogatott játékos lehetséges érkezéséről.

A Ferencvárosi Torna Club elnöke egy-két morzsát elejtett egy igazolandó játékosról, mi pedig továbbgörgettük az ügyet.

Erről a játékosról beszélt Kubatov Gábor?

A Ferencváros elnöke 2018. december 31-én tartott évértékelő beszédében elejtett egy mondatot, miszerint a „játékosmegfigyelői hálózathoz csatlakozó Hajnal Tamás segítségével jelenleg is dolgoznak egy 17 éves, külföldön szereplő magyar utánpótlás-válogatott játékos hazacsábításán”. Amennyiben az ember körülnéz, oszt, szoroz, gyorsan eljuthat a lehetséges válaszig, azaz Szerető Krisztoferig.

Nem állítjuk, hogy ő az, nincs sajótértesülésünk. Mégis erősen gyanítjuk érkezését. S, hogy mi alapján gondoljuk, hogy a zöld-fehér klub elnöke róla beszélt, mi több, valószínűleg, hogy az üzlet meg is valósulhat?

Nos, a következők miatt: Szerető Krisztofer egy kivételével megfelel a paramétereknek: 18 éves, külföldön pallérozódik, illetve magyar utánpótlás-válogatott játékos. Annak az U17-es válogatott csapatnak volt a tagja, amely Szoboszlai Dominik vezérletével kijutott a 2017-es korosztályos Európa-bajnokságra.

Jelenleg a Stoke City utánpótlásában futballozó játékos tavaly novemberben a Footballfactor blognak a következőket mondta:„Nem érzem úgy, hogy itt lenne a jövőm, a közeljövőben váltani fogok remélhetőleg. Lehet, hogy csak kölcsönbe megyek, vagy bármi ilyesmi, még nem tudom hogy lesz. De nem érzem úgy, hogy érdemes lenne itt maradnom.” Mint hozzátette, Anglián belül és más országból is vannak kérői.

A Kubatov Gábor által említett Hajnal Tamás mellett könnyen elképzelhető, hogy jelenleg a magyar A-válogatott stábjához tartozó Gera Zoltán (aki ugye éveket töltött Angliában) is besegít az átigazolás megvalósulásában. Szerető beleillik Rebrov játékosfelfogásába, játékosprofiljába: gyors, dinamikus, technikailag is megfelelő, és alázatos.

És még valami, a játékos menedzsere az a Schultz Levente, aki korábban évekig a Ferencvárosban futballozott.

Természetesen megkerestük Szerető Krisztofert, ám választ kérdéseinkre ezidáig még nem kaptunk. Persze, lehetnek még akadályok, bökkenők, mégis az előjelek azt mutatják, hogy az üzlet megvalósulhat.

forrás: promotions.hu