Szurkolótársunk beszámolóját olvashatjátok a tizenkettedik – egyben az utolsó – hétről.

Az utolsó héten edzés már nem volt, sor került egy végső egészségügyi felmérésre, illetve egy búcsúestre. Emellett még egy kis meglepetés is lett a héten, de erről majd később.

Hétfőn egymás után érkeztünk a Népligetbe, ahol a szokásos méréseket ejtették meg szervezőink: vérnyomás, hasméret és InBody felmérés. Ugyan az eredményeket ekkor még nem összesítették, de mindenki nagyon biztató adatokról számolt be a többieknek.

Csütörtökön eljött a nagy búcsúzkodás ideje, vegyes érzésekkel érkeztünk a Népligetbe, egyrészt örültünk az együtt töltött időnek, másrészt szomorúak voltunk, hogy valami véget ért. Bence és Bogi kisebb prezentációval várt minket, összesítették az elért eredményeket, együtt több mint 120 kilótól szabadultunk meg! Ezt követően mindenki kapott ajándékot a klubtól, egy szép oklevelet és egy VIP jegyet a Mezőkövesd elleni hazai meccsre a Telekom szektorba! Ráadásul mindezt nem akárki adta át nekünk egyesével, hanem Leandro!

Mi is készültünk meglepetéssel, minden egyes szervező számára ajándékcsomagot állítottunk össze (pl. Fradi-bögre, rajta a rólunk készült csapatfotóval), a hölgyeknek virágcsokrot is átadtunk. A kis ünnepi ceremónia után átvonultunk a Liget étterembe, ahol vendégül látták a csapatot egy vacsorára.

Szombaton a Groupama Arénában találkoztunk, a meccs előtt egy órával bementünk a pályára, ahol három társunk kapura is rúghatott a kapufát eltaláló verseny keretében. A meccset közösen jó hangulatban, együtt szurkolva néztük meg, mindenki számára óriási élmény volt a közös meccsnézés.

És mi lesz a folytatás? Már szervezzük a közös sportolást, emellett barátságok alakultak ki, egy közösség jött létre. Csak néhány példa: vasárnap néhányan közösen megyünk le a Vidi elleni meccsre, januárban az egyik társunk (aki csillagász!) a planetáriumban tart nekünk kiselőadást.

Mindent egybevetve, hihetetlen élményeket adott ez a program mindenkinek, csak ajánlani tudom a részvételt! És számunkra sem ez a program a vége, the show must go on!!!

lorinc82