Mellette egyik középpályásunktól is elköszöntünk.

Női labdarúgó csapatunk tagjai tíznapos pihenőt követően, háromhetes egyéni edzésprogram szerint készülnek, majd január 7-én átalakult kerettel kezdik meg a felkészülést a tavaszi szezonra.

A felkészülés első hetében lányainkra egy székesfehérvári teremtorna vár, ezt követően január 26-tól törökországi edzőtáborban készül tovább a tavaszi feladatokra Dörnyei Balázs együttese.

Az edzőtábor mellett prágai túra is szerepel csapatunk felkészülési programjában, emellett pedig további nemzetközi mérkőzéseket tervez a szakmai stáb.

Két távozónk van, Luana Spindler és Sophie Cortes. Velük szerződést bontottunk és nagyon korrekt viszonyban elváltak útjaink. Helyükre egy játékos igazolását tervezzük a támadó pozícióba, de mindenképpen olyan játékost keresünk, aki nemzetközi szinten is letette már a névjegyét és azonnali erősítést jelenthetne a támadójátékunkban. Megvannak a konkrét jelöltek, egyelőre a tárgyalási fázisnál tartunk. Emellett új és minőségi igazolásnak vehetjük Diószegi Fanni reménybeli visszatérését is januártól, aki befejezve rehabilitációját elkezdheti a munkát a csapattal – mondta Dörnyei Balázs.

Fradi.hu