Véget ért clubunk életmódváltó programjának első turnusa, az utolsó hétről szurkolótársaink gondolatait olvashatjátok.

A tizenkettedik hét

Véget ért a 12 hetes program. Az utolsó hét eseményeiről majd Lőrinc fog nektek írni. Én az utolsó blogbejegyzéshez segítséget kértem. Segítséget kértem azoktól az emberektől, akikkel az elmúlt 12 hetet végig csináltam. Akik idegenekből csapattársak, majd barátok lettek. Akik nélkül nem tűntek volna el a kilók és a centiméterek. Köszönöm nekik, hogy megoszthattam velük ezt a kalandot, köszönöm, hogy segítettek, és remélem továbbra is egy csapatként megyünk tovább az úton. Ezúttal az ő gondolataikat osztom meg veletek.

„Valami elkezdődött bennem, és valami folytatódni fog. Soha ne add fel az álmaidat!”

„Köszönöm! Fantasztikus embereket ismertem meg a csapattársak és a közreműködők személyében is! Segítettetek elérni, sőt, túlteljesíteni az első célomat, és elindulni egy úton, amit igyekszem szorgalmasan bejárni. Köszönöm MINDENKINEK!“

„40 év felett is van élet! Köszönöm a Csapatunknak a támogatást!”

„Szóval nem az a lényeg, hogy hány éves vagy a személyid szerint. Hanem hogy bármikor képes vagy már lenyomni egy jó kis plank sorozatot, hogy együtt futsz az Aktív cimborákkal, közösen ugrálsz, ha gólt vág a Fradi, és csúszik lefelé a gatyád, mert azt a 3 méter kerületvesztést nem a szél fújta össze… Úgy, hogy CONTINUE!!!”

„Szerettem, hogy fokozatosan haladtunk az első napokban is, a játékos feladatokat, majd az egyre komolyabb kihívások során érezhető fejlődést. Hihetetlenül jó érzés, amikor azt veszed észre, hogy olyan dolgokat tudsz könnyedebben megtenni, amelyek előtte csak nagy erőfeszítések árán sikerültek. Mindezt fantasztikus hangulatú légkörben, egy vidám és támogató csapatban.”

„Egy nagy terv, egy jó csapat, sok-sok leadott kiló.”

„2018 szeptemberében egy olyan lehetőség adódót az életembe, amire mindig is titkon vágytam, hogy a Fradi népligeti sporttelepén sportolhassak. Most így visszagondolva elég rövid ideig, csak 12 hétre élvezhettem a sporttelep vendégszeretetét, de ez a rövid idő sok mindent adott nekem, amire nem is gondoltam a program elején. Megismertem két fiatalembert, Bogit és Bencét, az életmód váltáshoz nagyon sok hasznos tanácsot kaptam tőlük. Nekik köszönhetően a táplálkozási szokásaim és a sporthoz való kapcsolatom teljesen megváltozott pozitív irányba. Fantasztikus élmény volt megélni a hétfői és a csütörtöki foglalkozásokat, már csütörtök este vártam, hogy mikor lesz hétfő és hétfő este vártam, hogy mikor lesz csütörtök, hogy az általam nagyon tisztelt és megkedvelt 30 ember társaságába lehessek. Amit tudok és több visszajelzés is van, ami megerősít ebben, hogy december 6-án csak a 12 hetes program fejeződött be a mi közös programunk még sokáig fog tartani. Hajrá, Fradi!”

„Ezt nem lehet egy mondatban leírni…

Amellett, hogy csodálatos embereket ismerhettem meg, mint a csapattársaim, mint pedig Bogi, Bence és Bálint személyében, leírhatatlan érzés az, hogy egy kicsit, még hacsak néhány hétre is, de a Fradi részesei lehettünk. Minden egyes percét élveztem az itt töltött időnek és rettentő szomorú vagyok, hogy vége van. Ami néhány hete álom volt, az mára valóság lett. Bogi és Bence csodálatos munkát végeztek, hiszen mindannyiunk nevében mondhatom, hogy megváltoztatták az életünket. Most már rajtunk múlik, hogy maradunk-e az úton. De én azt gondolom, hogy vagyunk olyan erősek, hogy így lesz és ha valaki “elfárad”, segítünk, hogy újra aktív legyen. A Fradi szeretete összehozott minket egy életre. Köszönöm mindnyájatoknak, hogy veletek lehettem, hogy részese lehettem.

Hajrá Fradi! Hajrá mi!!!”

„Az első találkozásnál egyedül ültem és arra gondoltam, vajon jóban leszek-e valakivel vagy ez a 12 hét csak az edzésről fog szólni. Teltek-múltak a hetek és amellett, hogy mentek le a kilók, azon vettem észre magam, hogy már nem egyedül ülök és egyre több ember szimpatikus. Majd ahogy a gyémánt, úgy mi is csiszolódtunk és rájöttem, számomra csúcsszuper 12 hét volt. Soha nem felejtem el a 3B-t és az Aktívokat. Köszönök mindent.

Ui: Joggal tudhatjuk magunkénak: EGY MINDENKIÉRT, MINDENKI EGYÉRT”

„Életmódváltás életemben először és remélem utoljára, mert ezt tovább tudom vinni. Ez a két csapat nélkül – Fradi és Aktiv Szurkolók – nem sikerült volna. Köszönöm Nektek!”

„Bence nem csak erőnléti edzőnk volt, hanem egy igazi coach, aki a feladatok elvégzése közben csapattá szervezte a kezdéskor egymásnak teljesen idegen társaságot. Ügyesen adagolta a játékosságot, szinte kifogyhatatlan volt az ötletekből, nála az ismert gyakorlatok se váltak unalmassá. Az ikonikus helyszínek és a személyes találkozások különösen motiválóan hatottak, ezektől még inkább a Fradi részének éreztük magunkat.”

Hajrá, Fradi!

csabtom