Clubunk kapusa harmadik az EB kapusrangsorában – ma este Norvégia ellen folytatjuk a kontinensviadalt.

Bíró Blanka

Nagyon örülök, hogy ennyire kijött a lépés a csapatnak, hogy tényleg azt éreztem, hogy felszabadultak vagyunk, élvezzük a játékot és nem az volt, hogy itt egy ember, hanem tényleg csapatként működtünk és csapatként voltunk sikeresek, hiszen négy-öt ember nyújtott olyan teljesítményt, hogy tényleg mindig volt valaki, aki a hátán vitte a csapatot.

Lukács Viktória

Az egész csapatnak megfordult szerintem a fejében, ha így tudunk játszani, mint a spanyolok ellen, miért ne mehetnénk tovább Párizsba? Egyelőre azonban csak a következő meccsre koncentrálunk. Nem reális, hogy a norvégok nulla ponttal indítják a középdöntőt. A csoportkörben mutatott játékuk ellenére nagyon jó a csapatuk, komoly mérkőzésre számítok.

Mészáros Rea

Azt beszéltük a lányokkal, hogy a spanyolok ellen mindent kiadunk magunkból, amit csak tudunk, mert ez az utolsó csoportmeccs, és igenis kell a két pont a középdöntőre. Látszott, hogy ennek megfelelően küzdöttünk. Javuló támadójátékunk is mutatta, hogy egyre jobban összeérünk, egyre inkább megismerjük egymást és egyre hatékonyabban csináljuk, amit kell. Úgy látszik, mindenhez idő kell. Pozitívum a kevés hiba és az, hogy amit megbeszéltünk, végre is hajtottuk. Ebből tudunk építkezni.

M4 Sport, NSO