A sényőiek szívesen megnézték volna, hogy mire mennek tizenegy a tizenegy ellen – a Magyar Kupa továbbjutásunk után értékeltek a szakvezetők.

A gond a pályával volt, nehéz volt alkotni az ilyen gyepen. Örülök, hogy négy gólt szereztünk, még ha tíz ember ellen is. Az első félidőben nagyon elégedetlen voltam, komolyan elbeszélgettem a fiúkkal, és a második félidőben jóval többet mutattak abból, ami ahhoz kellett, hogy megnyerjük a meccset. Nem csak a fiatalokkal vagyok elégedett, csak András, és többé-kevésbé Kornél és Zsombi a fiatal. A srácok gyakoroltak eleget, fontos, hogy ne legyenek idegesek, a Fradiért dolgoznak, és a legjobbjukat nyújtják.

Szergej Rebrov

Az első félidőben betartottuk azt, amit elterveztünk, sőt helyzetünk is volt talán, kettő nagy – ezeket nem lőttük be. A második félidő elején elég hamar bejött a papírforma, a büntető és a kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Egy Fradi-szintű csapat ezt könyörtelenül kihasználja. A félidőben kértük a sárgás játékosokat, hogy vigyázzanak a lapokkal, sajnos ez nem sikerült. Elég hamar eldőlt a meccs, a kiállítás megpecsételte a sorsunkat, valamint a tizenegyes, ami számomra kicsit véleményes volt. Megnéztem volna tizenegy-tizenegyben ezt a meccset.

Fiumei Viktor és Imrő László