Vezetőedzőnk emellett annak is örült, hogy nullára hoztuk hátul a meccset. Csertői Aurél elmondta, hogy ennél több kellett volna a Pakstól, hogy meg tudjanak szorítani minket.

Szergej Rebrov

Jól szervezett csapat a Paks, jól felkészültünk belőlük. Az első félidőben két gólt szereztünk, valamint több helyzetet is kialakítottunk, ezzel elégedett lehetek, de ami még fontosabb számomra, hogy sikerült végül nullára lehoznunk hátul a találkozót, ezek így együtt önbizalmat adhatnak a fiúknak a továbbiakra. Nem láttam semmi olyat, amire ne készültünk volna, sokat segített az is, hogy gyors gólt szereztünk, emiatt a Paks sem állhatott be csak kontrázni. Jó úton haladunk.

Csertői Aurél

A védőmunkánk nagyon gyenge volt, ilyen hibákat az NBI-ben nem lehet elkövetni, nagyon gyengék voltunk a párharcokban. Jobban játszott a Ferencváros, a második félidőben csak kozmetikázni tudtunk volna, ha sikerült volna gólt rúgnunk, de nem sikerült. Az kevés, hogy csak akkor kezdjük játszani azt a játékot játszani, amikor már rossz helyzetben vagyunk, ezt 0-0-nál is meg kellett volna csinálni. Ahhoz, hogy a Fradit meg tudjuk szorongatni, ennél több kell.