Nigeri szélsőnk egyre jobban van.

– Jó újra látni téged a pályán: milyen ismét a társakkal edzeni?

– Elmondhatatlanul örülök, hogy a műtét óta először ismét a csapattársak között lehetek, velük edzhetek. Idáig ezért dolgoztam, hogy mihamarabb eljöjjön ez a nap, amikor végre újra együtt mehetek ki a többiekkel edzésre.

– Hiányoztak már a többiek?

– Sokáig egyedül edzettem, így természetesen már nagyon hiányoztak a csapattársaim. Jó érzéssel töltött el, hogy velük lehetek, együtt készülhetünk, de a legfontosabb most az, hogy minél előbb száz százalékos állapotban legyek.

– Ha már itt tartunk: milyen a fizikai állapotod?

– Nagyon keményen dolgoztam és dolgozok, hogy ismét a csapat segítségére lehessek és egyre jobban vagyok, közelítünk a cél felé. Nagyon sok segítséget kaptam a stábtól, Pete Friarnek rengeteget köszönhetek, minden edzés után kint maradt velem, hogy minél hamarabb visszanyerjem a formámat.

– Hogyan fogadtak a többiek, hogy visszatértél közéjük?

– Mindenki nagyon örült, amikor megtudták, hogy jövök velük én is edzeni. Olyan, mintha visszakaptam volna a családomat, mindenki nagy mosollyal fogadott, és felépülésem alatt is támogattak, segítettek, nem felejtettek el. Tudták, hogy nem egyszerű sem mentálisan, sem fizikálisan a rehabilitáció. Nagyon jól esett nekem a támogatás, és biztos vagyok benne, hogy az itteni családomnak köszönhetően térhetek minél hamarabb vissza a pályára!

Fradi app