Kornél az edzésekről és a hétvégi Soroksár elleni edzőmeccsről is beszélt.

– Szombaton ismerős környezetben játszhatsz idegenben is, hiszen a Soroksár ellen léptek pályára. Milyen volt az ott eltöltött idő?

– Nagyon várom, hogy a korábbi társaim ellen pályára léphessek. Az ott eltöltött tavaszi idény nagyon sokat segített nekem, családias környezetbe csöppentem bele. Kiválóan éreztem magamat Soroksáron és jól ment a játék. Jó lesz visszatérni így a soroksári pályára, remélem sokan kijönnek majd a találkozóra.

– Hétről-hétre keményen dolgoztok, és veretlenül vezetitek a tabellát. Milyen a csapat részének lenni?

– Kiváló a csapategység, remekül működünk együtt mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken. Nagyon megterhelőek az edzések, de emellett élvezetesek is. A legtöbb edzés sokat kivesz az emberből, de a változatosság rengeteget segít a regenerációban. Sokszor érhetek labdába, ami számomra nagyon fontos. Temérdek lehetőség nyílik arra is, hogy posztspecifíkus gyakorlatokat végezhessek, így érzem, hogy napról napra, hétről hétre fejlődni tudok.

– A szombati találkozó felkészülés lehet az elkövetkező kihívásokra. Mire számítasz a mérkőzésen?

– A Soroksár kiválóan szerepel a másodosztályban, biztosan nem lesz egyszerű dolgunk. Az ilyen mérkőzéseken kell megragadnom az alkalmat, hogy bizonyíthassák a vezetőedzőnek, hogy készen állok a kihívásra és akár már kezdőként számíthasson rám. Nem lehet kérdés, hogy győznünk kell, és szeretném én is kivenni a részemet a sikerből.

Fradi app