Gergő reméli, hogy a Honvéd ellen látszódni fog rajta, hogy felszabadultabb.

Lovrencsics Gergő

Nagyon vártunk erre a győzelemre, így rendkívül boldog vagyok, annak pedig külön örülök, hogy jó játékkal sikerült megszerezni a három pontot. Volt, hogy átadtuk a területet ellenfelünknek, de mindkét félidő végén mi domináltunk, a második gól előtt is tűzijátékot rendeztünk, annak lett az eredménye, hogy visszaszereztük a vezetést. Szervezettek voltunk, ennek köszönhetjük a győzelmet. Négy mérkőzés még hátravan a Nemzetek Ligájából, ugyanezt a játékot kell hoznunk.

Próbáltunk lendíteni a játékunkon, és az addig jobbhátvédet játszó Bese Barnabás elém került, hogy frissebb ember kerüljön a védelembe. Nagyon motivált voltam, ahogy minden meccsen, néha talán túlzásba is viszem, de annyira akartam már ezt a sikert, mindent megtettem érte. Úgy érzem, már a finnek ellen is jobb volt a játékunk, ott még nem volt eredménye, de tanultunk a hibáinkból, és most már nem is követtünk el nagy mulasztást. Büszke vagyok a csapatra, bátran futballoztunk, ennek az eredménye a két gól és a győzelem.

Önbizalmat ad a kapitány bizalma, élvezem a közös munkát vele. Nem akarom elkiabálni, de valószínűleg a napokban megszületik a második kisfiam [ma meg is született – Peti], ez is pluszmotivációt ad. Bízom benne, hogy a hétvégén, a Honvéd elleni meccsen látszódik majd rajtam, hogy kicsit felszabadultabb vagyok.

Fradi.hu