Vezetőedzőnk beszélt oldalunknak az átigazolási időszak zárásáról, hobbijáról, valamint arról, tudja-e, mi kell ahhoz, hogy nemzetközi szinten is eredményesek legyünk.

Szergej Rebrov

Családcentrikus ember vagyok, nagyon szeretem őket, emellett nagyon sok barátom is van, nagyon szeretek társaságba járni, beszélgetni. Egyelőre a családom nélkül vagyok itt Budapesten, nagyon hiányoznak. Gyönyörű helyen lakom most, a Lánchíd mellett, sokat szoktam sétálni, nagyon szép a város. A pálya mellett nagyon koncentrálok, izgulok a csapatért, a szurkolókért, mindenkiért. Ezt a feszültséget látjátok ilyenkor az arcomon. De a hétköznapokban az vagyok, amit az előbb elmondtam, egy barátságos, közlékeny ember. Van egy hobbim is, rádióamatőr vagyok, ez végigkíséri az életemet, itt Magyarországon is sokan vannak, velük is tartom majd a kapcsolatot, ha lesz időm folytatni ezt a kedvtelésemet. Apukámtól örököltem ezt, ha utánanéztek, ebben is nagy sikereket értem el.

Még kevés időt töltöttem el itt és sok a munka, de azt tudom, hogy a közönség sokat vár tőlünk, ennek kell megfelelnünk. Mindent meg fogok tenni azért, hogy felkészítsem a csapatot az általam képviselt stílus szerint, mindig ott leszek, hogy segítsek, akár századszorra is elmondjam, hogy mit szeretnék. A játékosokon múlik majd, hogy mennyire fognak beállni ebbe a sorba. Mi kell ahhoz, hogy nemzetközileg is sikeresek legyünk? Én tudom. Van egy évünk, dolgozni kell ezen és meg fogjátok látni az eredményt. Nagyon köszönöm az Üllői129 olvasók bizalmát [87%-os támogatottság – Peti], de az, hogy milyen nagy nevem volt játékosként vagy mit értem el korábban edzőként, az most nem számít. Most itt a Ferencvárosnál rá kell szolgálnom erre. Az átigazolási időszakból másfél nap van hátra, beszéltünk erről már a vezetőkkel is, megpróbáljuk megtenni azt, ami lehetséges, de igen szűk az idő.

Hajrá, Ferencváros! Újra győzni kell!” (magyarul, a 9.tv kérésére)