A Ritz Erzsébet terméből jelentkezünk.

Itt van Rebrov és Orosz Pál. Varga Sándor, Rebrov menedzsere fordít.

Orosz Pál: „Szeretettel köszöntöm Szergejt, a Fradi új edzőjét. A pályafutását nem kell bemutatni. Amit ő letett az asztalra a Kijevnél, az példaértékű. Mentalitása illik a céljainkhoz. Alberto Bosch lesz a pályaedző, ma már Rebrov tartja az edzést.

Szergej Rebrov: „Szeretném megköszönni Thomas Doll munkáját, a csapat teljesítményét. Ilyen az edzői szakma, bármilyen jól dolgozol, elküldhetnek. Köszönöm még egyszer neki. Kubatov Gáborral beszélgetve döntöttem a Fradi mellett. Nem akarok ígérgetni, de a nemzetközi kupaszereplésben újra sikeresek akarunk lenni.

O. P.: „A szerződés hossza üzleti titok, a kupakudarc után kezdtük a keresést. Gera marad a stábban, Ralf megy el. Új játékosokról majd később beszélünk. A nemzetközi sikertelenség indukálta a váltást, nem a Vidi jó szereplése. Van elvárás, nem a magyar bajnokság miatt váltottunk, hanem a nemzetközi kupaszereplés miatt. Thomasra jó szívvel gondolunk, pozitív élmény volt, haveri viszonyban váltunk el.

Sz. R.: „Szeretnék jó kapcsolatot kialakítani a szurkolókkal, a foci róluk szól. Tisztában vagyok a magyar focival, tudok róla mindent. Nagyon fontos az intenzív foci, 90 perc intenzív foci, fontos az egyensúly a védekezés és a támadás közt. Ebben volt hiány azokon a meccseken, amiket láttam. Hogy ezt mikorra sikerül megvalósítani, azt nem tudom, meg kell ismernem a csapatom. Érdekes dolog volt egy szaúdi topklubnál dolgozni. Angolul kommunikálok majd, de orosz tolmácsom is lesz. Nagy potenciál van a csapatban, ha nem így láttam volna, nem szerződök ide. A látványos, gyors, intenzív futball képviselői a példaképeim. A játékosok néha megelégednek, elveszítik a motivációjukat, ilyenkor frissíteni kell a kereten.